TweetDeck

TweetDeck (Google Chrome extensie) 1.0

Updates voor Facebook en Twitter bekijken in Chrome

TweetDeck is een verzamelplek voor Twitter en Facebook-updates. De gratis software combineert meerdere sociale netwerken in balken die je vanuit Chrome beheert. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie interface
  • Snel twitteren
  • Facebook-integratie

TEGEN

  • Weinig configuratie mogelijk

Uitmuntend
8

TweetDeck is een verzamelplek voor Twitter en Facebook-updates. De gratis software combineert meerdere sociale netwerken in balken die je vanuit Chrome beheert.

Omdat je deze versie van TweetDeck direct start vanuit Chrome, heb je Adobe's plug-in Air niet nodig. Het programma start in de browser en plaatst na installatie een knopje rechts bovenin het scherm. Er zijn flink wat verschillen tussen de desktopversie van TweetDeck en deze extensie. Zo ontbreekt de login voor LinkedIn maar is de interface ietwat duidelijker dan bij de desktopversie.

Werken met deze Twitterclient vanuit Chrome is een waar genot. Om rijen met berichten toe te voegen en te beheren klik je eenvoudigweg op het pijltje naast 'TweetDeck'. Je voegt hier gemakkelijk een account voor Facebook en Twitter toe, alsmede voor Google Buzz of Foursquare. Notificaties verschijnen in kolommen, die je naar hartelust arrangeert in het scherm.

TweetDeck voor Chrome mag ietwat eenvoudiger zijn dan de desktopversie maar het stoort geenszins. De interface is kristalhelder en de status-updates verschijnen overzichtelijk op het scherm. Dat maakt TweetDeck een efficiënte extensie en een must voor Chromegebruikers.

Meeste download Browsers voor Mac

Meer
TweetDeck

Download

TweetDeck (Google Chrome extensie) 1.0